Ti­la­pia­pak­ket­jes met rijst en sa­la­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 575 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui en paprika verdelen over 4 stukken ingevet aluminiumfolie. Vis met pesto bestrijken en in 4 stukken snijden. Vis op groenten leggen, pakketjes dichtvouwen en ca. 25 minuten in oven gaar bakken. Intussen pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Sla aanmaken met dressing en bestrooien met pijnboompitten. Vis serveren met rijst en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.