Wor­tel­stamp­pot met Griek­se bur­gers

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote pan aardappelschijfjes en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan de kook brengen. Met deksel schuin op pan in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen knoflook pellen en fijn hakken. Peterselie fijn knippen. In koekenpan boter verhitten en burgers in ca. 5 minuten bakken. Aardappels en groente afgieten en fijnstampen met melk. Knoflook en peterselie erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met amandelschaafsel en serveren met burgers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.