Ge­vul­de rijsto­me­let

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 50

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peultjes in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken en afgieten. In kom eieren met bosuitje, sesamolie, 1/2 tl zout en peper loskloppen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In grote koekenpan olie verhitten en van eimengsel dunne omelet bakken. In kommetje chilisaus met sojasaus en 1 el water losroeren. Warme rijst door peultjes scheppen. Omelet op bord laten glijden, rijst-peultjesmengsel erop scheppen en omelet dubbelvouwen. Chilisaus apart erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 870 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 104 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.