Kal­koen­vink met prei en pu­ree

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Volgens gebruiksaanwijzing aardappelpuree in magnetron verwarmen. In pan prei verwarmen. Intussen kalkoenfilets in de lengte halveren en met peper en kruiden bestrooien. Filets met ham omwikkelen. In grote koekenpan boter verhitten en kalkoenfilets in 3-4 min. gaarbakken. Prei, aardappelpuree en kalkoenfilets over vier borden verdelen. Aardappelpuree garneren met amandelschaafsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.