Ba­mi met schnit­zel en ana­nas

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
2 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In ruim kokend water met zout sperziebonen in 7-8 min. beetgaar koken. Wat zout over schnitzels strooien en vlees rondom bestrijken met sambal. In koekenpan boter verhitten en hierin schnitzels op matig vuur in 8-10 min. bruin en gaar bakken. Intussen in magnetron bami volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Ananasstukjes bij schnitzels in pan scheppen en kort meeverwarmen. Schnitzels op twee borden leggen en ananas erover verdelen. Bestrooien met kokos en sperziebonen ernaast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.