Naan­brood met pi­kan­te kaas

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kaas met kaasschaaf in plakken snijden. Naanbrood voorzichtig met kartelmes opensnijden. Naanbrood met helft van mangochutney besmeren, kaasplakken gelijkmatig erover verdelen. Steeltjes van koriander plukken en blad over kaas strooien. Naanbrood dichtvouwen en buitenkant licht met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Naanbrood 4 min. roosteren en dan keren. Brood nog 3-4 min. grillen, tot alle kaas gesmolten is. Naanbrood uit grillpan nemen, iets laten afkoelen en dan in lange repen snijden. Rest van mangochutney als dipsaus erbij serveren. Ook lekker bij witbier.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.