Kaas-olijf­koek­jes

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 330 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
4 73

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bladerdeeg op werkvlak uitspreiden. Intussen olijven fijnhakken en met geraspte kaas en cayennepeper mengen. Kaasmengsel over deegplakjes verdelen. Deegplakjes oprollen en direct verdergaan met 'bereiden' of rolletjes voor later gebruik strak in plasticfolie verpakken en in diepvries leggen.
  2. Oven voorverwarmen op 200 °C. Bevroren deegrolletjes eerst iets laten ontdooien. Rolletjes elk in 8 plakken snijden. Deegrondjes naast elkaar op met bakpapier beklede bakplaat leggen en licht met paprikapoeder bestrooien. In midden van oven kaaskoekjes in 12-15 min. bruin en gaar bakken.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.