Ge­stoof­de vis met prei en to­maat

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Prei in dunne ringen snijden en grondig wassen. In hapjespan boter smelten en ui met preiringen 5 min. zachtjes bakken. Tomaat en kruiden toevoegen. Zoveel warme kruidenbouillon erbij schenken tot groenten net onder staan. Bevroren vis met zout en peper bestrooien, op groenten leggen en met deksel schuin op pan in 15 min. op matig vuur gaarstoven. Rijst over vier borden verdelen en vis erop leggen. Met schuimspaan groenten uit pan nemen en op vis scheppen. Ook wat stoofvocht erover scheppen.

Tip:

prijs per persoon 0.90 (in maart 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.