Ma­ïs­soep met war­me sand­wich

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote pan 2 el olie verhitten en ui 5 min. zachtjes bakken. Paprika en maïskorrels door ui scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en aan de kook brengen. Soep afgedekt 10 min. zachtjes laten koken. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gyrosreepjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Shoarmabroodjes opensnijden en in oven of broodrooster lichtbruin roosteren. Melk door soep roeren, nog even verwarmen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes op vier grote borden leggen en vullen met gyrosreepjes. Soep in vier kommen scheppen en naast broodjes op bord zetten.

Tip:

prijs per persoon 1.40 (in maart 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.