Ba­gel met ei­er­sa­la­de en kro­kan­te ham

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt 2 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren bij bolle kant inprikken en in kokend water laten glijden. Eieren 6-7 min. laten koken, tot dooier nèt gestold is (het eigeel is dan vast maar nog wel mooi donkergeel en smeuïg). In droge koekenpan op matig vuur hamplakken krokant uitbakken. Ham op keukenpapier laten afkoelen en dan in stukjes breken. Eieren onder koud water afspoelen en pellen. Eieren grof in stukken snijden en in kom mengen met yogonaise, 1 el bieslook, zout en peper naar smaak. Bagels opensnijden en onderste helft royaal besmeren met eiersalade. Bieslook en krokante hamstukjes erover strooien. Afdekken met bovenste bagelhelft. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.