Kleu­ri­ge groen­ten­tor­til­la's met ge­hakt

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en rundergehakt in 3 min. rulbakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Mix en 250 ml water toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. op laag vuur laten indikken. Maïs laten uitlekken en toevoegen. Spinazie erbij doen en al omscheppend 2 min. op hoog vuur meebakken. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, met gehaktmengsel vullen en dichtvouwen. Tortilla's met saus serveren. Lekker met groene salade en vinaigrette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.