Zoe­te ci­trus­bos­peen met zalm

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sinaasappel schoonboenen, helft van sinaasappelschil fijnraspen en sinaasappel uitpersen. In kleine pan sinaasappelsap, boter, sinaasappelrasp en suiker inkoken tot stroperige saus en van vuur nemen. Bospeen schoonmaken en 8 min. koken. Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Grillpan voorverwarmen. Zalm bestrooien met zout en peper en in 8 min. gaargrillen, halverwege keren. Peterselie fijnhakken en met krieltjes mengen. Sinaasappelsaus door bospeen roeren. Bospeen met krieltjes en zalm serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.