Ro­mi­ge pa­pri­kasoep met ti­la­pia

(78)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 78

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken. Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Soepbasis toevoegen en al roerende aan de kook brengen. Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.