Rol­mops­sa­la­de

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
4 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Veldsla over vier borden verdelen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Appel besprenkelen met citroensap. Appel en bietjes over sla verdelen. Rolmops laten uitlekken en 1 el azijn uit potje opvangen. Vis in plakjes snijden en over borden verdelen. Dressing kloppen van olie, 1 el azijn (van vis) en zout en peper naar smaak. Dressing over salade verdelen en salade met stokbrood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.