Ge­vul­de ana­nas met zoe­te gem­ber­room

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ananas in de lengte halveren. Vruchtvlees wegsnijden en stevige rand overhouden. Van vruchtvlees harde kern verwijderen en rest in stukjes snijden. Druiven schoonmaken. Lychees laten uitlekken. Fruit mengen, 2 el gembersiroop erdoor roeren en fruit in ananashelften scheppen. Room bijna stijfkloppen. Rest van gembersiroop door bijna stijfgeslagen room roeren. Ananas met gemberroom garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.