Kip­pak­ket­jes met pu­ree en ro­de kool

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 655 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven op 225 °C voorverwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten en kip rondom bruinbakken. Roomkaas en bosui erdoor scheppen, met zout en peper op smaak brengen. Plakjes bladerdeeg iets groter uitrollen. Kipmengsel op een helft van de bladerdeegplakjes scheppen en plakjes dichtvouwen. Met behulp van vork goed aandrukken. In midden van oven in ca. 20 min. bakken. Rode kool met rozijnen verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kippakketjes met puree en rode kool serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.