Ome­let ge­vuld met zalm en pa­pri­ka

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm laten uitlekken en graatjes en velletjes verwijderen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Boontjes in 5 min. beetgaar koken. In koekenpan 1 el boter verhitten en paprika fruiten. Zalm erdoor scheppen, warm laten worden en met zout en peper op smaak brengen. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. In koekenpan rest van boter in delen verhitten en van eimengsel 4 grote omeletten bakken. Omeletten op vier borden leggen. Zalmmengsel over omeletten verdelen en dichtklappen. Met boontjes, brood en kruidenboter serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.