Ti­la­pia­fi­let met ge­gril­de to­ma­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 475 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakblik

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Ansjovis grof hakken. Bevroren tilapia in midden van ingevette ovenschaal leggen, halve tomaten eromheen zetten en met zout en peper bestrooien. Ansjovis en olijven over vis verdelen. Knoflook boven olie uitpersen. Vis en tomaten met olie besprenkelen. In midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Vis met gegrilde tomaten en rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.