Brood­je tar­taar met wit­lof-oran­jesa­la­de

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan helft van boter verhitten en met zout en peper bestrooide tartaartjes 8 min. bakken. In kom boter met rucolapesto mengen. Intussen meergranenbollen opensnijden en met rucolaboter besmeren. Appel schillen en in blokjes snijden. Blaadjes van struikjes witlof loshalen, in reepjes snijden, wassen en droogdeppen. Boven kom roquefort verkruimelen. Witlof, appel en peenjulienne erdoor scheppen. Bollen open op vier borden leggen. Salade erover verdelen en hierop tartaartje leggen. Rest van rucolaboter op tartaartjes laten smelten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.