Pen­ne met Ita­li­aan­se mos­se­len

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In (mossel)pan olijfolie verhitten en roerbakgroentemix met Italiaanse kruiden op matig vuur 3 min. smoren. Intussen kapotte mosselen en mosselen die na een tik niet sluiten verwijderen. Mosselen op groenten scheppen en op matig vuur 6-8 min. koken tot alle schelpen openstaan. In ruim kokend water met zout penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In steelpan koksroom met tomatentapenade verwarmen. Mosselen in grote kom scheppen. Groenten met schuimspaan uit pan scheppen en door tapenadesaus roeren. Pasta afgieten en met groentesaus over twee diepe borden verdelen. Mosselen erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.035 kcal
  • eiwit 50 g
  • koolhydraten 108 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.