Mos­terd­kip met an­dij­vie­pu­ree

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In diep bord paneermeel mengen met geraspte kaas, zout en peper. Kiphaasjes met mosterd bestrijken en rondom door paneermeel wentelen. In koekenpan boter verhitten en kiphaasjes in 8 min. rondom bruin en gaar bakken. Intussen in magnetron aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In pan crème fraîche met andijvie op zacht vuur 2 min. verwarmen en warme aardappelpuree erdoor mengen. Andijviepuree over vier borden verdelen en mosterdkip erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.