Grot­cham­pig­non-beig­nets in bier­be­slag

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
4 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frituurolie in frituurpan verhitten tot 180 ºC. In kom bloem met bier en ei tot glad beslag kloppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Champignons in beslag dopen en in twee porties 2-3 min. frituren tot ze goudbruin zijn. Op keukenpapier laten uitlekken. Op schaal leggen en direct serveren met remouladesaus.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.