Snel­le ven­kel­stamp­pot met jus

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Venkel schoonmaken, wat venkelgroen achterhouden en knollen in stukjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en spekreepjes in 5 min. knapperig bakken. Venkelblokjes en paprika 5 min. al omscheppend meebakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Venkel-spekjesmengsel door puree scheppen. Rest van boter in pan bruin laten worden. Juspoeder en 300 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Venkelgroen fijnknippen en door jus roeren. Stamppot met een kuiltje jus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.