Ge­vul­de pa­pri­ka's met no­ten­rijst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 670 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika's wassen en kapje met steel van paprika afsnijden. Zaadjes uit paprika's snijden. Gehakt met ei, kruiden, 1/2 tl zout en peper mengen. Gehakt over paprika's verdelen. Paprika's in ovenschaal zetten en met kapjes afdekken. Paprika's in midden van oven in ca. 30 min. gaar en bruin bakken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Dressing door sla scheppen. Paprika's met rijst en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.