Blauw­a­der­kaas met prui­men­pu­ree

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de pruimen uitlekken en verwijder de pitten. Pureer de pruimen met de port. Besmeer het brood aan beide kanten dun met boter en bak in een droge koekenpan aan beide zijden knapperig. Snijd de sneetjes brood en de kaas in mooie punten en leg ze met de pruimenpuree op vier borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.