An­dij­vie met aard­ap­pel en spek­jes

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels volgens gebruiksaanwijzing koken. Cashewnoten grof hakken. Paprika schoonmaken en snipperen. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in 8 min. rondom bruin en gaarbakken. In droge wok spek 1 min. op hoog vuur roerbakken. Olie toevoegen en verhitten. Paprika bij spek doen en 5 min. roerbakken. Andijvie in gedeelten toevoegen en roerbakken tot andijvie is geslonken. Met zout en peper op smaak brengen. Tartaartjes uit pan halen en warmhouden. Bij bakvet tartaartjes 2 kopjes water schenken en aanbaksels losroeren. Aardappels, tartaartjes en jus over vier borden verdelen. Andijvie ernaast scheppen en met cashewnoten bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.