Ge­gril­de bief­stuk met sa­té­saus

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frites volgens gebruiksaanwijzing frituren. Witte kool schoonmaken en (met kaasschaaf) fijnsnijden. In kom witte kool, rozijnen en dressing goed mengen. Biefstuk in blokjes snijden en aan prikkers steken. Spiesjes met zout en peper bestrooien en vlees dun met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Biefstuk in 3 min. van buiten bruin en van binnen rosé grillen. Intussen satésaus al roerend in pan verwarmen. Spiesjes met saus, frites en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 910 kcal
  • eiwit 50 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.