Pas­ta met pa­pri­kasaus en ka­bel­jauw­haas

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en ui fruiten. Paprika toevoegen en meebakken. Tomatenpuree toevoegen, 1 min. meebakken en 100 ml water erdoor roeren. Paprika afgedekt in 10 min. gaarsmoren. Vis met zout bestrooien. Paprika's met staafmixer of in keukenmachine pureren. Crème fraîche erdoor roeren, geheel door en door warm laten worden en op smaak brengen met zout. In koekenpan rest van olie verhitten. Kabeljauw in 8 min. gaarbakken. Bosuitjes schoonmaken in stukjes snijden en door pasta scheppen. Pasta serveren met paprikasaus en gebakken kabeljauwhaasjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.