Kaas-ham­fon­due met war­me to­maat­jes

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan met antiaanbaklaag cherrytomaatjes in olijfolie 2-3 min. bakken tot velletjes knappen. Bestrooien met zout.Intussen ham in dunne reepjes snijden en broodjes in blokjes snijden. Broodblokjes en tomaatjes op groot bord leggen.Bakje minifondue in magnetronbestendige kom overdoen. Hamreepjes en Italiaanse kruiden erdoor roeren. Kaasfondue 1 min. op hoogste stand in magnetron verwarmen, doorroeren en nog 1 min. verwarmen. Fonduekom op bord zetten, tomaatjes ernaast scheppen en bestrooien met zout. Telkens tomaatje of broodblokje aan vork prikken en in gesmolten kaas dopen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 880 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 54 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.