Kip­cordon­bleu met ge­bak­ken spi­na­zie

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilets in de lengte aan 1 zijde opensnijden. Elke kipfilet met plakje salami en plakje kaas vullen. Filets dichtklappen en met cocktailprikkers vaststeken. In ondiep bord zout en peper door ei roeren. Kipfilets door ei wentelen. Paneermeel op plat bord scheppen en filets erdoor wentelen, tot alle zijden bedekt zijn met laagje paneermeel. In ruime koekenpan met antiaanbaklaag helft van olie verhitten. Kip op matig vuur afgedekt in 15 min. rondom gaarbakken. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. In wok rest van olie verhitten en spinazie (handvol bewaren) hierin al omscheppend laten slinken. Knoflook (eventueel) erdoor roeren en spinazie op smaak brengen met zout en peper. Pasta in vergiet laten uitlekken. Achtergebleven rauwe spinazie-bladeren door pasta scheppen. Kipcordonbleus en spinazie over vier borden verdelen. Pasta ernaast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 54 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.