Kaaso­me­let met broc­co­li­sa­la­de

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappel drogen en in kom met 3 el olie, zout en peper omscheppen. Bakplaat met bakpapier bekleden. Aardappelblokjes op bakplaat uitspreiden en in ca. 20-25 min. in oven goudbruin bakken, af en toe omscheppen. Broccoli in 5 min. beetgaar koken en onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verwarmen en eiermengsel erin schenken. Met spatel gestold ei steeds naar midden schuiven en nog vloeibaar ei over bodem laten uitvloeien. Omelet verwarmen tot bovenkant bijna gestold is en onderkant goudbruin is. Geraspte kaas erover strooien en laten smelten. Citroensap met rest van olie, zout en peper tot dressing kloppen. Broccoli en ijsbergsla mengen en dressing erdoor scheppen. Omelet in vieren snijden en op borden laten glijden. Aardappelblokjes en salade erbij serveren.

Tip:

prijs per persoon 1.30 (in januari/februari 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.