Ros­bief-to­nijns­and­wich

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 1 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijn met kwark en tijm met staafmixer of vork mengen tot geheel glad is. Op smaak brengen met zout en peper. Eén snee brood met rosbief beleggen en tonijnmengsel erover verdelen. Tweede snee brood met ijsbergsla en rauwkost beleggen en met onbelegde kant op rosbief leggen. Derde snee brood met halvarine besmeren en met besmeerde kant op rauwkost leggen. Schuin doorsnijden en in aluminiumfolie verpakken. Sandwich samen met appel in broodtrommel bewaren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 5 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.