Ge­hakt­bal­le­tjes met munt­saus

(50)waardeer
borrelhapje 16 stuks
3 50

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

In kom couscous met 1/2 dl warm water ca. 6 minuten laten wellen. In kom gehakt, couscous, ui, peterselie, zout en peper door elkaar kneden en tot 16 balletjes vormen. In hapjespan olie verhitten en gehaktballetjes in ca. 8-10 minuten rondom goudbruin en gaar bakken. Komkommer in vieren snijden, zaadjes verwijderen en komkommer in kleine blokjes snijden. In kom knoflooksaus, komkommerblokjes en munt tot romige muntsaus roeren. Gehaktballetjes warm of koud serveren met muntsaus.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.