Ge­hakt­bal­le­tjes met munt­saus

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 16 stuks
3 50

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

In kom couscous met 1/2 dl warm water ca. 6 minuten laten wellen. In kom gehakt, couscous, ui, peterselie, zout en peper door elkaar kneden en tot 16 balletjes vormen. In hapjespan olie verhitten en gehaktballetjes in ca. 8-10 minuten rondom goudbruin en gaar bakken. Komkommer in vieren snijden, zaadjes verwijderen en komkommer in kleine blokjes snijden. In kom knoflooksaus, komkommerblokjes en munt tot romige muntsaus roeren. Gehaktballetjes warm of koud serveren met muntsaus.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.