Bla­der­deeg­slof met blauw­a­der­kaas en peer

  • hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 175 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(96)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 8 personen
4 96

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Bakplaat bekleden met bakpapier. Plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen, elkaar ca. 1 cm overlappend. Deegranden goed vastdrukken, zodat één rechthoekige deeglap van 13 x 38 cm ontstaat. Peren droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Plakjes peer dakpansgewijs op deeg rangschikken, ca. 1 cm van rand vrijlaten. Roquefort, rozemarijn en peper over peren verdelen. In midden van oven bladerdeegslof in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Op rechthoekige platte schaal schuiven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.