Sa­la­de van zee­vruch­ten en zee­as­ter

  • bijgerecht
  • 8 personen
  • 120 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 8 personen
3 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zeevruchten ontdooien volgens aanwijzing op zak en goed droogdeppen met keukenpapier. In schaal olie met limoensap, vissaus en suiker tot dressing kloppen. Knoflook en chilipeper erdoor roeren. Zeevruchten erdoor scheppen en minstens 1 uur laten marineren. Af en toe omscheppen. Daarna in zeef zeeaster goed schoonspoelen en goed laten uitlekken. Zeeaster door gemarineerde zeevruchten mengen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 8 g
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.