Rog­ge­brood­hap­je met biet en zalm

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 stuks
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • uitsteekvormpje Ø 3 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop in een kom de olie en het citroensap tot een dressing. Schep in een andere kom de bieslook, de kappertjes en ½ el dressing door elkaar. Snijd de biet in 8 plakjes en steek er met een uitsteekvormpje 8 rondjes uit. Leg de plakjes in de citroendressing. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en bestrijk dun met de mayonaise. Verdeel de plakjes biet en de zalmblokjes erover. Schep het bieslookmengsel erop.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.