Mi­ni­pa­pri­ka's ge­vuld met cous­cous

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 12 personen
2 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom couscous met 125 ml kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, kaasblokjes, munt en dressing erdoor scheppen. Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.