Mi­ni­pi­ta's met warm pe­kel­vlees

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 16 stuks
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.

Tip:

Servetjes: Serveer de pitabroodjes in 'servetjes' van bakpapier. Snijd bakpapier in vierkantjes van ca. 5 cm en vouw ze tot driehoekjes. Vouw rond elke pita en driehoekje bakpapier en zet ze dan rechtop in een laag schaaltje.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.