Mi­ni­wraps met ge­gril­de groen­ten

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • bakpapier
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika in dunne reepjes snijden en kromme uiteinden eraf snijden. Van stoneleeks puntjes afsnijden en stoneleeks in stukken van 8 cm snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en dun bestrijken met olie. Aspergetips, paprika en stoneleeks in ca. 2 minuten mooi bruin en gaar roosteren, af en toe keren. Groenten in lage schaal scheppen, zout en peper erover strooien en laten afkoelen. Met behulp van klein bordje of kommetje uit elke tortilla drie rondjes met een doorsnede van ca. 10 cm snijden. In midden van elk tortillarondje reepjes groenten en takje waterkers leggen. Beetje dressing erover sprenkelen. Onderkant iets over vulling vouwen en zijkanten ook over vulling vouwen. Onderkanten omwikkelen met stukje bakpapier of aluminiumfolie.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.