Cros­ti­ni met an­sjo­vis­fi­let en port sa­lut

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 8 personen
4 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen. Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen. Ringetjes chilipeper erover verdelen. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten. Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum. Warm serveren.

Tip:

Andere kaas: Vervang de port salut door dezelfde hoeveelheid Kernhem of abdijkaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.