Sar­di­ne­spies­jes met rau­we ham

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 stuks
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en elke filet in plakje ham wikkelen. In koekenpan olie verhitten en omwikkelde sardines in ca. 2 minuten lichtbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Aan cocktailprikkers achtereenvolgens tomaatje, olijf en sardientje steken. Op schaal leggen.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.