Aard­ap­pel­sa­la­de met gar­na­len

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 8 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes schoonboenen en halveren of in vieren snijden. Krieltjes in pan met weinig water en wat zout in ca. 8-10 minuten gaarkoken. Intussen in schaal olie met citroensap, kappertjes en knoflook tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes afgieten en warm door dressing scheppen. Salade laten afkoelen. Dille en garnalen door aardappelsalade mengen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.