Toast­je pa­ling met ap­pel­sa­la­de

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje 16 personen
4 52

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Helft van paling in kleine stukjes snijden, rest van paling in 16 mooie stukjes snijden. Citroensap over stukjes appel sprenkelen. In kom appel, paling, room en helft van tuinkers door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over crackers verdelen en stukje paling erop leggen. Garneren met toefje tuinkers.

Tip:

Roggebrood: In plaats van kruidige crackers kun je ook sneetjes licht roggebrood nemen. Snijd de sneetjes diagonaal in vieren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.