Zalm­spie­sen met te­riy­a­ki­ma­ri­na­de

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Courgette schoonmaken en in 16 plakken snijden. Zalm in 16 stukken snijden. Zalm en courgette 10 min. in marinade marineren en daarna aan satéprikkers rijgen. Tomaten in partjes snijden en met sla en dressing mengen. Grillpan verhitten. Zalmspiesen dun met olie bestrijken en in 8 min. gaar grillen. Zalm met salade en brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.