Ro­de­kool met zuid­vruch­ten­jus

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten en worst in 20 min. gaarbakken. Kool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukjes snijden. Worst uit pan halen. In braadvet ui fruiten. Aan braadvet 150 ml water, jus smaakmaker en tutti frutti toevoegen. Jus al roerend aan de kook brengen. Rode kool met aardappels, worst en jus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.