Ro­mi­ge gar­na­len­soep

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bleekselderij schoonmaken en in stukjes snijden. Peen schrappen en in stukjes snijden. In soeppan boter verhitten. Bleekselderij en wortel 5 min. zacht bakken. Sherry en 200 ml bouillon erbij schenken en groente in 5 min. gaarkoken. Eenderde van garnalen door groente scheppen. Geheel met staafmixer pureren, rest van bouillon erbij schenken en soep aan de kook brengen. Soja cuisine erdoor roeren en soep nog even verwarmen. Bosuitje in smalle reepjes snijden en door rest van garnalen mengen. Soep met zout en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Garnalenmengsel in midden van borden soep scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 14 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-53

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.