Ha­zen­rug­fi­let, broc­co­li, peul­tjes en as­per­ges

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in 20 min. gaarkoken. Hazenrugfilets elk in 6 gelijke stukken snijden (dunne punt tot 1 stuk dubbelvouwen). Vlees met peper bestrooien, met ham omwikkelen en op bakplaat of bakblik leggen. Vlees in oven in 10-12 min. bruin en vanbinnen rosé bakken. Cranberrycompote met port mengen en verwarmen. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappels afgieten en fijnstampen. Melk verwarmen en met boter door puree mengen. Hazenrugfilet met cranberrysaus, aardappelpuree en groenten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-53

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.