Noe­delsoep met su­ri­mi en kroe­poek

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sugarsnaps schoonmaken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok sugarsnaps in olie 1 min. bakken. Paksoi toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillon in wok schenken en geheel aan de kook brengen. Surimi in stukjes verdelen. Taugé en surimi door bouillon roeren. Soep 3 min. zacht laten koken. Mie toevoegen en soep met zout en peper op smaak brengen. Soep met kroepoek serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-53

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.