Ra­ta­touil­le-pas­ta­sa­la­de met vi­nai­gret­te

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grote ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Groenten schoonmaken, in stukjes snijden en in met olie ingevette ovenschaal doen. Knoflook (uit pakket) boven schaaltje met olie uitpersen. Tijm (uit pakket), gedroogde tijm, peper en zout toevoegen en knoflookolie over groenten druppelen. Groenten in midden van oven 20 min. roosteren, halverwege omscheppen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken, in vergiet afspoelen met koud water en laten afkoelen. Olijven halveren. Kaasblokjes verkruimelen. In grote schaal pasta, groenten, olijven, kaas en dressing mengen. Lekker met ciabattabrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.