Fijn­ge­sne­den var­kens­haas in korma­saus

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas in plakjes snijden. Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 min. bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 min. verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes. Broccoli en rijst erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.